Coaching Den Haag helpt om je leven te ordenen

Mijn leven was een zooi voor mijn coaching

Als ik eerlijk ben heb ik jaren van mijn tijd verspilt met niks doen. Vroeger werkte ik voor een mooi bedrijf, maar nadat ik daar onterecht werd ontslagen ben ik helemaal niks meer gaan doen. Uiteindelijk had ik daar natuurlijk alleen mezelf mee, maar omdat ik zo gekwetst was door mijn voormalige werkgever was dat mijn uitweg. Ik heb een aantal jaar een uitkering gekregen en deed vrijwel niks meer. Sporten was ik mee gekapt, mijn vrienden zag ik ook bijna niet meer en mijn relatie liep echt klote. Ik kon mezelf hier echt niet meer uittrekken en had hulp nodig. Mijn man deed wat die kon alleen dat was niet genoeg. Ik ben gaan zoeken naar een ander alternatief en kwam vrij snel uit bij coaching. Ik heb de websites van verschillende bedrijven bekeken en kwam uiteindelijk uit bij een super gaaf bedrijf. Als ik dan toch aan coaching begon, dan zou dit bedrijf toch wel echt mijn voorkeur hebben.

Coaching Den Haag

Kennismakingsgesprek voor de coaching

Na lang getwijfeld te hebben besloot ik toch contact op te nemen met het hierboven genoemde bedrijf. Ik vond het eerlijk gezegd vrij spannend, maar hier wist ik me overheen te zetten. We spraken af op de locatie van het coachingsbedrijf en ik kon mijn problemen vertellen. Ze luisterde hier aandachtig na en vertelde mij dat ze zeker kon helpen. Ik was dan ook erg blij met dit nieuws, ik zou nu misschien eindelijk weer opknappen. Nadat ik mijn problemen heb verteld heb ik gevraagd naar de financi├źn van dit proces. Ze heeft me het een en ander uitgelegd, waardoor ik toch besloot om te beginnen aan de coaching Den Haag.

De coaching

Nadat ik het besluit had genomen om gebruik te maken van coaching, kon het proces eindelijk beginnen. We spraken in het begin elke week twee keer af. Ze hielp me om stappen te zetten en dat ik niet meer thuis niks zat te doen. Voordat ik het doorhad, had ik weer een nieuwe baan gevonden en spraken we nog maar 1 keer per week af. In dit gesprek dat 1 keer per week plaatsvond vertelde ze me hoe trots ze op me was en gaf ze me de extra coaching die ik nodig had. Naast het werk heeft ze me ook geholpen met mijn vrienden. Ze liet me inzien dat de ellende met mijn vrienden mijn fout was en dat ik dat moest fiksen. Daarnaast vertelde ze me ook dat ik mijn man moest bedanken voor al die tijd dat hij er voor me was geweest.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.