Een naailes Rotterdam is zeer leerzaam

Naailes Rotterdam

Als mode freak op mode cursus

Hoi, ik ben echt een mode freak en hou heel veel van mode. Ik droom er al zeven jaar van om later iets met mode te gaan doen en zelf dingen te ontwerpen die dan ook echt gedragen zullen worden. Ik zat dus maar te denken waar ik een begin kon maken aan deze droom. Ik ging op internet lezen en kwam dus uit bij een naailes Rotterdam. Ik wist en wou hier echt aan mee doen. Ik heb toen mijn ouders gevraagd en hun gingen er mee akkoord dat ik deel ging nemen aan deze naailes Rotterdam. Ik heb me samen met mijn ouders ingeschreven voor de naailes Rotterdam.

 

Mode cursus/naailes

Toen de dag kwam en ik een naailes Rotterdam kreeg was ik super zenuwachtig. Ik wist niet wat ik moest verwachten en begon dus maar gewoon met mijn spullen in te pakken voor de cursus. Ik moest namelijk wel wat dingen mee nemen voor de mode cursus. Ik moest mijn leukste stoffen en applicaties mee nemen. Toen mijn rugtas lekker vol zat met allemaal mode spullen ben ik op me fiets gestapt om naar de mode cursus te gaan. Toen ik daar eenmaal aankwam werd er mij verteld hoe de naailes zou gaan verlopen. Ik kon kiezen tussen zes onderdelen en ik mocht er maar drie uitkiezen, wat ik natuurlijk erg jammer vond. Uiteindelijk heb ik voor drie onderwerpen gekozen en moest ik naar dat één van die onderdelen lopen. Toen ik daar aankwam werd er me verteld wat we in dat onderdeel moesten doen. We moesten gaan naaien met een echte naaimachine dat was echt geweldig. Het volgende onderdelen die ik heb gehad vond ik ook heel leuk. Daarnaast werd er aan het einde van de dag werd de winnaar bekend gemaakt wie het mooiste kledingstuk had.

 

Terugblik

Mijn terugblik op deze naailes is geweldig. Hoe het er daar allemaal aan toe gaat is prachtig. Het voelde net alsof ik op een mode bureau was om nieuwe ideeën te bedenken. Zelf heb ik veel meer trucjes geleerd om een heel mooi nieuw kledingstuk te ontwerpen. Ik ben derde geworden met het onderdeel shirts omdat ik een super mooi shirt had ontworpen van mijn van huis uit meegenomen stof. Ik ben super blij dat ik dit heb gedaan, dit omdat ik nu al een stapje veder ben in de modewereld. Ik hoop dat ik door deze cursus verder veel meer nieuwe ideeën krijg om nieuwe kleding te maken voor de mode.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.