Een ruim aanbod aan betrouwbare Occasions Schiedam

Occasions SchiedamAl jaren heb ik een slechte gewoonte, ik wil namelijk elke twee jaar een andere auto. Dit is dan ook vooral een hele dure gewoonte. Een nieuwe auto kan namelijk makkelijk 30.000,- kosten. Ik heb dan wel een baan waar ik zeer goed betaald krijg, maar zelfs met mijn inkomen is dat veel geld. Ik heb dan ook besloten om hier iets aan te doen, ik ben gaan kijken voor occasions in plaats nieuwe auto’s. Dit zorgt er dan voor dat de auto die ik koop twee jaar later met een klein verlies kan verkopen. Hierdoor houd ik zelf wat geld in de zak en kan ik wel elke twee jaar een andere auto rijden. De grote vraag is dan waar vind je goede occasions? Neem meteen een kijkje bij JD Cars in Schiedam voor een betrouwbare occasion.

Occasions bij een schadebedrijf

Het was dan ook iets dat ik niet had verwacht, occasions kan je het beste kopen bij een schadebedrijf. Vaak zie je namelijk dat particulieren hun auto bij het schadebedrijf laten staan. Het schadebedrijf heeft dan de schade al gefikst en zit dan opgescheept met zo’n auto. Wat doen ze dan? Ze verkopen deze auto. Op deze manier kan je dus mooie occasions krijgen voor een lage prijs. Ideaal! Nu kon ik dus alsnog elke twee jaar een andere auto uitzoeken. Met daarnaast ook nog eens een enorme geldbesparing.

Mijn eerste occasion van een schadebedrijf

Toen ik op dit idee kwam vond ik het wel erg spannend om mijn eerste occasion op te halen bij een schadebedrijf. Ik vertrok op een zaterdagochtend naar een dichtbijgelegen schadebedrijf en vroeg of ze nog een mooie auto hadden staan. Tot mijn verbazing waren ze erg blij met deze vraag en lieten ze drie prachtige auto’s zien. Eén hiervan was een prachtige Mercedes waar ik gelijk verliefd op was. Ik mocht toen een testrit maken en ben hierna gaan onderhandelen over de prijs. De vraagprijs die ze hadden vond ik al vrij laag, dus ik hoefde er niet veel af te halen om ook tevreden te zijn. Het mooie van een occasion kopen bij een schadebedrijf is dat ik ook nog eens garantie kreeg. Mocht er iets kapot zijn in de eerste 6 maanden, dan kon ik hem kosteloos langsbrengen. Ik ben nu in de tussentijd 1,5 jaar verder en de auto rijdt nog super goed. Ik heb dus geen gebruik hoeven maken van deze garantie en ben nu al hard op zoek naar een andere auto.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.