Ga eens langs bij een echte herenkapper Leiden

Herenkapper Leiden

Herenkapper Leiden

Het is in de tussentijd al zo’n 4 jaar geleden dat ik verhuisd ben van Elst naar Leiden. Tijdens deze verhuizing merkte ik dat er veel meer kwam kijken dan alleen het verhuizen van de spullen. Zo kan het ook een flinke opgave zijn om weer een vaste routine te krijgen. Zo ging ik in Elst altijd naar de Albert Heijn en moest ik in Leiden aar de Jumbo. Dit lijkt een klein verschil, maar geloof me als je laren lang naar de Albert Heijn gaat is de Jumbo wel opeens heel anders. Naast dat ik naar een andere supermarkt moest, moest ik ook zoeken naar een herenkapper in Leiden. Aangezien ik veel waarde hecht aan mijn verzorging, was dit ook best wel een heel ding. Ik ben naar verschillende kappers gegaan om uiteindelijk uit te komen bij een goede herenkapper in Leiden.

De beste Herenkapper in Leiden

Om ervoor te zorgen dat ik er verzorgd uit blijft zien ben ik dus op zoek gegaan naar een herenkapper in Leiden. Zoals ik hierboven al zei ben ik daarvoor naar meerdere herenkappers in Leiden gegaan. Wat ik hierboven niet heb verteld is dat ik me ook door al deze kappers heb laten knippen. Wanneer de kapper klaar was met knippen vroeg ik dan ook foto’s te maken. Puur om aan de hand hiervan later een keuze te kunnen maken. Uiteindelijk had ik voor mezelf dus de beste herenkapper in Leiden. Ik ging hier vanaf dat moment dan ook elke drie weken heen. De herenkapper uit Leiden vond het dan ook erg fijn dat ik zo routinematig langskwam. Hierdoor kon hij hier goed rekening mee houden in zijn planning. Naast de herenkapper in Leiden ben ik ook gaan zoeken naar een goede shishalounge.

Ontspanning

Om te ontspannen ging ik altijd naar een shishalounge en dit wou ik dan ook graag blijven doen. Nadat ik een kapper uit had gekozen ben ik dan ook gaan kijken bij shisha lounges in Leiden. Ik had gelukkig al wel een paar vrienden in Leiden die me hierbij konden helpen. We zijn samen naar een aantal lounges gegaan en uiteindelijk was er eentje waarbij ik echt een goed gevoel had. Dit is dan ook de lounge geworden waar ik nu regelmatig zit. Meestal zit ik hier met vrienden, maar ik zit er ook regelmatig alleen om te ontspannen. Nadat ik de herenkapper en shishalounge in Leiden had gevonden begon ik me ook goed thuis te voelen.

 

Meer informatie vindt u bij Picobello

Geef een reactie

Your email address will not be published.