Waarom manuele therapie Den Bosch zo goed werkt

manuele therapie Den Bosch

Manuele therapie nodig

Jarenlang had ik geleefd zonder ook maar ergens last van te hebben. ik stond hier dan ook pas bij stil toen ik opeens last kreeg van enorme pijnen. Deze pijn had ik vrijwel bij al mijn gewrichten en ik ging er helemaal aan onderdoor. Ik ben hiervoor naar de huisarts gegaan en hij vertelde mij dat dit een vorm van reuma was. Toen ik dit hoorde schrok ik enorm en ben ik gaan kijken naar de mogelijke behandelmethodes. Echter kwam ik er vrij snel achter dat de reuma niet te genezen is en dat ik er mee moest leren leven. Wel zou ik van de huisarts medicijnen meekrijgen die ervoor zouden zorgen dat ik er minder last van zou hebben. omdat ik zelf ook heel erg geloof in herstel op een wat natuurlijke manier ben ik zelf ook wat onderzoek gaan doen. Ik kwam er dan ook achter dat manuele therapie mij ook heel goed zou kunnen helpen. Toen ik hier achter kwam ben ik gelijk gaan zoeken naar een praktijk waar ze manuele therapie bieden.

 

Zoektocht naar manuele therapie

Ik had dus besloten om manuele therapie te nemen en ben gelijk hard gaan zoeken naar praktijken bij mij in de buurt. Op een straal van 10 kilometer wist ik er uiteindelijk 3 te vinden. Ik heb bij alle drie uitgelegd waarvan ik last had en heb samen met hen gekeken in hoeverre ze mij zouden kunnen helpen. echter had ik maar bij één therapeut echt het gevoel dat hij me zou kunnen helpen. Ik heb hem een week later opgebeld en verteld dat ik graag manuele therapie bij hem wou gaan volgen. Hij vond dit goed en gaf mij een aantal mogelijkheden qua datums. ik heb uiteindelijk een datum gekozen voor mijn eerste manuele therapie behandeling. Voordat ik hierheen ging vond ik het wel super spannend. Ik wist namelijk nog niet helemaal zeker of het mij zou kunnen helpen. Ik wou het in ieder geval wel proberen, want niet geschoten is altijd mis.

 

Effect manuele therapie

Nadat ik mijn eerste behandeling manuele therapie Den Bosch had gehad, merkte ik eigenlijk vrijwel direct verschil. Ik had een stuk minder last van mijn gewrichten en heb de eerste nacht super goed geslapen. De dag erna kon ik eindelijk weer een keer uit bed komen zonder pijn. Dit was iets wat ik al in jaren niet meer had ervaren. De behandelingen erna zorgde alleen maar voor meer verbetering en hier ben en was ik dan ook erg blij mee.

Geef een reactie

Your email address will not be published.