Wil je iemand verassen?, ga lekker lunchen in Utrecht

Lunchen in Utrecht

Lunchen in Utrecht

Ik ben volgende week jarig en ik wil dat graag vieren want ik word namelijk 20. ik zat daarom te denken wat ik met mijn verjaardag wou gaan doen. Ik zat de moeilijkste dingen te bedenken maar alsnog wist ik niet wat ik moest doen met mijn verjaardag. Ik vier het in de ochtend met mijn vrienden en in de avond met mijn familie. Mijn vriendin kwam dezelfde dag nog en die ging met mij mee denken. Ze zei tegen mij dat we met z’n allen konden lunchen in Utrecht. Ik vond dit echt een goed idee dus ik ben direct gaan reserveren bij een restaurant in Utrecht om daar te gaan lunchen. Ik heb al mijn vrienden ge├»nformeerd dat we 02 op zaterdagochtend. Nu was het echt wachten tot dat het mijn verjaardag was.

 

Lunchen

Toen mijn verjaardag was aangebroken spraken we met z’n allen af bij het Restaurant om daar lekker te lunchen. Toen we daar allemaal waren aangekomen zijn we naar binnen gelopen. We konden aan onze tafel zitten en er werden toen allerlei lekkere hapjes neer gezet. We kregen wat te drinken en toen konden we gaan bestellen. Er stond zoveel op de kaart dat ik echt niet kon kiezen. Uiteindelijk had ik toch een keuze kunnen maken. Ik had van te voren ook niet verwacht dat lunchen in Utrecht zo uitgebreid kon zijn. We hebben de ochtend lekker gekletst met elkaar en hadden heel mooi uitzicht op de grachten van Utrecht. We genoten van het moment en er was heel lekker eten. Nadat onze magen goed gevuld waren liepen we naar buiten en zijn we nog even samen door Utrecht gelopen. We hebben nog lekker bij gekletst en hebben wat kleren gekocht.

 

Terugblik op lunchen in Utrecht

Mijn vrienden vonden het een hele leuke ochtend, super gezellig. Ze zeiden dat ze ook met hun verjaardag willen gaan lunchen in Utrecht. Ik zelf vond dit ook een hele leuke ervaring en wist ook direct wat ik graag nog een keertje wou doen. In Utrecht heb je namelijk heel mooi uitzicht op de oude grachten. Mijn plan was dan ook om met zijn allen nog een keertje te gaan uiteten in deze mooie omgeving. Zelf ben ik helemaal verliefd geraakt op het mooie Utrecht en weet ik zeker dat ik hier vaker dingen ga organiseren. Het lunchen in Utrecht heeft namelijk een hele goede indruk op mij achtergelaten.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.