Wimperextensions Hoogvliet voor natuurlijk volle wimpers

Wimperextensions HoogvlietIk heb ooit mijn rechter wimper verbrand waardoor mijn wimper niet meer mooi zijn geworden. Ik zit elke dag een uur voor de spiegel om mijn wimper mooi te krijgen met mascara. Een ding weet ik zeker, het werkt niet. Mijn wimpers worden niet meer mooi. Ze zullen niet van elkaar af komen en ze zullen er niet meer uit zien. Ik zat me te bedenken wat ik nog meer kon gebruiken om misschien mijn wimper te laten groeien. Ze zeggen dat je wimpers niet meer aangroeien maar dat lijkt mij niet. Ik heb zelfs een soort speciaal spul gehaald voor mijn wimpers en zelfs dat heeft niet geholpen. Totdat mijn vriendin zei dat in wimperextensions moest laten zetten. Je wimpers zijn dan weer super mooi en het lijken echt op je echte wimpers.

Wimperextensions

De volgende dag ben ik direct naar de stad gegaan om te kijken of wimperextensions wat voor mij was. Ik dacht altijd dat het er heel nep zou uitzien net alsof je nepwimpers op had, hier ben ik natuurlijk niet zo fan van. Ik liep de schoonheidsspecialiste in om te vragen hoe wimperextensions er uit zouden komen te zien. Ze pakte een heel boek er bij met allemaal foto’s van ervoor en erna. Het zag er zo echt dat ik direct verkocht was. Ik wist dat ik wimperextensions moest nemen. Ik maakte direct een afspraak om het een keer te komen proberen. De volgende dag kon ik bij haar terecht om wimperextensions te laten zetten. Ik vond dit heel spannen. Ik moest liggen en ze ging toen mijn wimpers schoon en droog maken. Ze vroeg aan mij hoe lang ik mijn wimpers wou hebben. Ik had hier natuurlijk geen verstand van dus ik zei dat ik het even lang wou hebben als mijn linker wimpers.

Resultaat van de wimperextensions

Toen mijn wimpers klaar waren en ik in de spiegel mocht kijken was ik echt verkocht, de wimpers zagen er zo mooi en echt uit dat ik wist dat ik dit vaker zou laten doen. Ze deed het heel netjes alsof het echt mijn wimpers waren. Ik ben blij dat deze wimpers twee maanden blijven zitten want dan kan ik gewoon om de twee maanden komen om op nieuw wimperextensions te laten zetten in Hoogvliet. Ik vind dit zeker een aanrader omdat het heel netjes op je echte wimpers zit en niet zoals die nep wimpers die je zelf moet op plakken.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.